THIS THREAD HAS BEEN CLOSED.

Microjobengine Demo not showing

Updated on Sep 12, 2016 in MicrojobEngine
2 on Sep 11, 2016

Hi, I installed WP and set up site. Installed theme by WP browse function and activated the theme and installed the demo data. So far so good. Started some basic setups. I can see the demodata in WP.
When I went to look at site (logged in or out) there are no images no basic site and no listings.= ie it does not look like the MJE demo…. The theme is pretty much a flat WP theme – no listings, search, footer images etc
I Looked at the Theme via FTP and I see no images imported – but there is data in the database.
I expected a “demo site ” all looking like the microjobengine demo – am I wrong?
Does it all have to be set up totally or should the Demo show the way it should look – menues and all???

I deleted the theme and reimported by FTP – same result. )my previous setups ae there – eg images avatars search image etc – nothing showing tho……
I need this working as its for a job that I am setting up ….
Help asap please

  • Liked by
1 on Sep 11, 2016

OK I worked it out – I dont know if its just me but buried in the web doc, not the download guide is somewhere that says – set front page to latest posts / NOT static page 0 cost ,e a day of hair pulling. But starting to look good

 

Mod Mod
on Sep 12, 2016

Thank you for your feedback, I really appreciate it.

 

Show more replies
  • Liked by
Cancel
Loading more replies
Posting & Replying function will be deactivated from 3pm GMT+7 12th Sep.
Read More